Πολυεστιακοί φακοί Bausch & Lomb για την Πρεσβυωπία

Βασανίζεστε από την πρεσβυωπία; Θέλετε για αισθητικούς ή και πρακτικούς λόγους να ‘’πετάξετε’’ τα γυαλιά οράσεώς σας; Υπάρχουν φακοί επαφής που διορθώνουν την πρεσβυωπία;

Οι πολυεστιακοί φακοί επαφής βοηθούν στη διόρθωση της διαθλαστικής ανωμαλίας, που αποκαλούμε πρεσβυωπία. Είναι ειδικά οπτικά σχεδιασμένοι κι επιτρέπουν στους χρήστες τους να βλέπουν με ευκρίνεια σε όλες τις αποστάσεις, κοντά, μακριά αλλά και σε όλες τις ενδιάμεσες. Για το λόγο αυτό πήραν και το όνομά τους ‘’πολυεστιακοί’’.

Παλαιότερα, που οι πολυεστιακοί φακοί ήταν ακόμη σε πειραματικό στάδιο, το ποσοστό επιτυχίας τους ήταν σχετικά μικρό. Η εξέλιξη όμως της τεχνολογίας κατάφερε παρά τη μικρότερη επιφάνεια των φακών επαφής σε σχέση με αυτή των γυαλιών να μετατρέψει με επιτυχία τους φακούς επαφής σε πολυεστιακούς.

Εμείς σας προτείνουμε πιο κάτω 4 διαφορετικούς πολυεστιακούς φακούς επαφής από την Bausch & Lomb, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες φακών επαφής, που

1. PureVision 2 for Presbyopia

Πολυεστιακοί φακοί PureVision 2 για την πρεσβυωπία

Οι πολυεστιακοί φακοί επαφής PureVision 2 For Presbyopia, από την Bausch & Lomb είναι κατάλληλοι για να δώσουν λύση στο πρόβλημα της πρεσβυωπίας σας.

Είναι ιδιαίτερα άνετοι κι αυτό οφείλεται στις λεπτές στρογγυλές τους άκρες. Έχουν οπτικά σχεδιαστεί για να τους φοράτε 30 συνεχείς μέρες και να κάνετε χρήση τους ακόμα και στη διάρκεια της νύχτας.

Με την τεχνολογία comfort moist, η οποία έχει την ικανότητα να ενυδατώνει την επιφάνεια των φακών, εξασφαλίζουν παρά την λεπτότητά τους μια άνετη όραση.

Οι Pure Vision 2 For Presbyopia, είναι ένα χρήσιμο ‘’εργαλείο’’ για τους πρεσβύωπες που επιθυμούν να απεξαρτοποιηθούν από τα γυαλιά οράσεώς τους!

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch & Lomb
Διοπτρία Από -10,00 έως + 6,00
Κατηγορία Μηνιαίοι, Συνεχούς χρήσης Πολυεστιακοί φακοί επαφής για Πρεσβυωπία
Τρόπος και Διάρκεια χρήσης Οι Pure vision 2 for Presbyopia είναι κατάλληλοι για κανονική χρήση, αφαίρεση δηλαδή των φακών κατά τη διάρκεια της νύχτας και για συνεχόμενη χρήση, 30 δηλαδή ημέρες και 29 νύχτες. Γι’ αυτόν τον συνεχόμενο τρόπο χρήσης θα ήταν πρέπον να συμβουλευτείτε τον οφθαλμίατρό σας.

Άριστο προϊόν με πολύ καλή ανοχή των φακών από τα μάτια για πολλές ώρες.

Εξαιρετικός συμβιβασμός τόσο για κοντά όσο και για τις μακρινές αποστάσεις.

Άνετοι στην ολοήμερη χρήση τους.

2. SofLens Multi-Focal

Πολυεστιακοί φακοί SofLens Multi-Focal για την πρεσβυωπία

Οι SofLens Multi-Focal είναι φακοί επαφής για την πρεσβυωπία, με πατενταρισμένη σχεδίαση. Άρτια αναπτυγμένοι τεχνολογικά, παρέχουν άνεση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το μοναδικό Natra – Sight Optics κάνει εύκολη τη μετάβαση από κοντά μέχρι μακριά καθώς και σε όλες τις ενδιάμεσες αποστάσεις.

Η ποιότητα όρασης για οποιαδήποτε απόσταση, που σας προσφέρουν, θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch & Lomb
Διοπτρία Από – 7,00 έως + 6,00
Κατηγορία Μηνιαίοι, Πολυεστιακοί φακοί επαφής για Πρεσβυωπία
Σωστή χρήση Οι Soflens Multi-Focal φακοί επαφής είναι κατάλληλοι να φοριούνται όλη την ημέρα, όχι όμως και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να αφαιρούνται, να καθαρίζονται και να τοποθετούνται στο κατάλληλο υγρό διάλυμα.

Πολύ εξυπηρετικό προϊόν.

Πολύ καλή ποιότητα όρασης.

3. PureVision Multi-Focal

Πολυεστιακοί φακοί PureVision Multi-Focal για την πρεσβυωπία

Οι PureVision Multi-Focal, είναι φακοί που εξειδικεύονται στη διόρθωση της πρεσβυωπίας, έχουν εξαίρετο σχεδιασμό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά για έναν μήνα.

Είναι κατασκευασμένοι από Σιλικόνη – Υδρογέλη που τους βοηθά να παραδίδουν θρεπτικά συστατικά στον κερατοειδή χιτώνα.

Οι χρήστες PureVision Multi-Focal μπορούν να αλλάξουν τους φακούς τους, στους νέους PureVision 2 for Presbyopia, χωρίς να χρειάζεται νέα συνταγή. Όπως επίσης και το αντίστροφο. Πάντα, όμως μετά από συνεννόηση με τον οφθαλμίατρό σας.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch & Lomb
Διοπτρία από -10,00 έως + 6,00
Κατηγορία Μηνιαίοι, Συνεχούς χρήσης για ύπνο Πολυεστιακοί φακοί επαφής για Πρεσβυωπία.
Τρόπος χρήσης Οι PureVision Multi-Focal είναι κατάλληλοι κι αυτοί και για κανονική και για παρατεταμένη χρήση. Για τον παρατεταμένο τρόπο χρήσης, να κοιμάστε δηλαδή με τους φακούς σας, θα πρέπει να ρωτήσετε τον γιατρό σας.

Απαλλάχτηκαν από τα γυαλιά οράσεως.

Καθαρή κι άνετη όραση σε όλες τις αποστάσεις, ακόμη και στις ενδιάμεσες χάρη στους φακούς αυτούς.

4. Biotrue ONEday for Presbyopia 

Πολυεστιακοί φακοί Biotrue ONEday για την πρεσβυωπία

Οι Biotrue ONEday for Presbyopia έιναι νέοι ημερήσιοι φακοί επαφής που διαθέτουν σχεδιασμό τριών ζωνών. Προοδευτικά μεταβαλλόμενης ισχύος (3-Zone Progressive TM) που προσφέρει την εμπειρία μιας φυσικής, καθαρής κι άνετης όρασης στις κοντινές, στις μακρινές και σε όλες τις ενδιάμεσες αποστάσεις.

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός των τριών ζωνών τους, χρησιμοποιεί τις φυσικές ιδιότητες του ματιού, όταν εστιάζει σε αντικείμενα που βρίσκονται σε κοντινή ή μεσαία απόσταση. Οι μεμονωμένες οπτικές ζώνες βρίσκονται σε ομόκεντρους κύκλους. Ο πιο εσωτερικός κύκλος παρέχει μια οξεία εικόνα των κοντινών αντικειμένων και ο εξωτερικός δακτύλιος προσφέρει ευκρινή όραση σε μακρινά αντικείμενα.

Το υλικό Hypergel, (Nesofilcon A) λειτουργεί ακριβώς όπως τα ποιοτικά δάκρυα ενός οφθαλμού. Eνσωματώνει στο ανώτερο στρώμα του υλικού του φακού όλα τα ενεργά συστατικά και δημιουργεί ένα στρώμα λιπιδικό, το οποίο αποτρέπει την αφυδάτωση.  Έχει πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, το οποίο είναι συγκρίσιμο με το ποσοστό του νερού που περιέχεται στον κερατοειδή χιτώνα καθώς  και οξυγόνο. Γι’ αυτό και μπορεί να διατηρεί τα ίδια επίπεδα ενυδάτωσης με το φυσικό μάτι.

Οι φακοί επαφής Biotrue ONEday for Presbyopia έχουν και φίλτρο UV που απορροφά επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB προστατεύονταςυ τον κερατοειδής από την άκρως επικίνδυνη υπεριώδη ακτινοβολία. Παρόλα αυτά επειδή οι φακοί δεν καλύπτουν ολόκληρο το μάτι, ούτε γενικότερα όλη την περιοχή των ματιών, δεν θα ήταν σωστό να θεωρούνται ότι αντικαθιστούν ολοκληρωτικά τα γυαλιά ηλίου.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch & Lomb
Διοπτρία Από -90,00 έως + 6,50.
Κατηγορία Hμερήσιοι, Πολυεστιακοί φακοί επαφής για Πρεσβυωπία. Φακοί επαφής για Σπορ.
Διάρκεια χρήσης Η διάρκεια χρήσης τους είναι για μία και μόνο μέρα. Την επόμενη φοράτε ένα νέο ζευγάρι φακών.

Εξαιρετικά ενθουσιασμένοι, απέκτησαν άριστη όραση σε κάθε απόσταση.

Άνεση κι ενυδάτωση όλη την ημέρα σε συνδυασμό με απόλυτη διαύγεια.

Λειτουργούν ακριβώς όπως τα μάτια.

Για εσάς που αναζητάτε την λύση στην πρεσβυωπία χρησιμοποιείστε τις προτάσεις μας σαν οδηγό. Ενδιαφέρεστε πιο πολύ για την περιεκτικότητα του νερού στη συσκευασία των φακών σας; Ή για την διαπερατότητα οξυγόνου; Μήπως σας απασχολεί ταυτόχρονα και μια μορφή ξηροφθαλμίας, οπότε θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε φακούς επαφής σιλικόνης – υδρογέλης; Ή ακόμα ενδιαφέρεστε για την ύπαρξη φίλτρου προστασίας από τις ακτίνες του ήλιου στους δικούς σας φακούς; Πλοηγηθείτε ανάμεσα σε ημερήσιους ή μηνιαίους φακούς επαφής και καταλήξτε σε αυτούς που θα καλύψουν τις ιδιαιτερότητες των δικών σας οφθαλμών.

Το γεγονός είναι ότι όλοι οι πρεσβύωπες έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, απαλλαγμένοι από τα γυαλιά, χάρη στο σχετικά νέο αυτό τεχνολογικό επίτευγμα, τους πολυεστιακούς φακούς. Κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν σχεδόν ανέφικτο.

Πολυεστιακοί φακοί επαφής ή πολυεστιακά γυαλιά οράσεως;

Το πιο βασικό πλεονέκτημα των πολυεστιακών φακών σε σχέση με τα πολυεστιακά γυαλιά οράσεως είναι ότι ο φακός επαφής τοποθετείται και παραμένει ακριβώς στο οπτικό κέντρο του ματιού. Η προσαρμογή αυτή γίνεται άμεσα και δεν χρειάζεται να περάσουν κάποιες εβδομάδες, όπως γίνεται με την χρήση των πολυεστιακών γυαλιών.

Ποιες προϋποθέσεις είναι σημαντικές για την χρήση πολυεστιακών φακών επαφής;

Αποφασιστικής σημασίας προϋποθέσεις αποτελούν

  • Ο εκτενής και λεπτομερειακός έλεγχος από οφθαλμίατρο ή από εξειδικευμένο εφαρμοστή και..
  • Η επιλογή των φακών επαφής σας από σύγχρονα υλικά. Υλικά υψηλής διαπερατότητας σε οξυγόνο, τα οποία θα είναι ικανά να περιορίζουν και τις όποιες επιπλοκές είναι πιθανό να προκληθούν από την υποξία.

Ταιριάζουν σε όλους τους χρήστες όλες οι μάρκες φακών επαφής;

Οι μονάδες μέτρησης και οι άλλοι παράμετροι και οι τιμές για τους φακούς επαφής είναι πολύ πιθανό να διαφέρουν ανάλογα με την κατασκευαστική εταιρία. Αυτό σημαίνει ότι ίσως να χρειαστεί να επανεξετάσετε τις παραμέτρους σας, όταν θα αποφασίσετε να αλλάξετε τη μάρκα των φακών σας. Συμβουλή μας να σας κάνει την κατάλληλη ενημέρωση ένας οπτικός, αν κι όταν πάρετε την απόφαση αυτή.


Οι πληροφορίες στα άρθρα μας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την σχέση με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, γιατρό ή ιατρικό σύμβουλο, και δεν προορίζονται ως ιατρικές συμβουλές.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαι η Ντίνα Κόννου και είμαι ένας από τους δημιουργούς και εκδότες αυτού του ιστότοπου. Είναι χαρά μου να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους που ψάχνουν πληροφοριές που έχουν να κάνουν με την υγεία, την φροντίδα και την ομορφιά. Γι’ αυτό τον σκοπό έχουμε δημιουργήσει αυτό τον ιστότοπο ώστε να μπορούμε να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες έχουμε συλλέξει μέσα από την αγάπη μας για γνώση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.