Λίγα λόγια για μας

Καλώς ήρθατε στο matakia.gr!

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαστε οι Αλέξανδρος και Ντίνα Κόννου και είμαστε οι δημιουργοί και εκδότες του matakia.gr. Ο ιστότοπος αυτός προέκυψε μέσα από την ανάγκη μας να δημιουργήσουμε ένα δικτυακό τόπο όπου ο χρήστης θα μπορεί να βρει σημαντικές πληροφορίες και άρθρα σχετικά με την υγεία, την φροντίδα και την ομορφιά.

Πώς προέκυψε αυτός ο δικτυακός τόπος;

Όπως και εσείς, έτσι και εμείς ψάχναμε στο διαδίκτυο για πληροφορίες σχετικά με την υγεία, την ομορφιά, καθώς και για οδηγούς αγοράς σχετικών προϊόντων. Δεν βρήκαμε όμως τίποτα που να μοιάζει με αυτό που προσπαθούσαμε να κτίσουμε. Βρήκαμε κάποιες ιστοσελίδες με κάποια ενημερωτικά άρθρα και οδηγούς προϊόντων αλλά δεν ήταν αυτό που οραματιζόμασταν.

Δεδομένου ότι μας αρέσει να κτίζουμε και να αναπτύσσουμε δικτυακούς τόπους και έχοντας υπόψη μας ότι στον τομέα αυτό δεν βρήκαμε κάτι που να μας γεμίζει είπαμε “γιατί όχι;”

Και έτσι, λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε με πολλή αγάπη το matakia.gr.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δικτυακό τόπο;

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε στο matakia.gr όπως:

  • Xρήσιμες πληροφορίες που αφορούν διάφορες ανθρώπινες παθήσεις και τρόπους αντιμετώπισης τους
  • Απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, την ομορφιά, τις καθημερινές συνήθειες, καθώς και με διάφορα σχετικά προϊόντα
  • Κριτικές προϊόντων και παροχή συνδέσμων ώστε να βρείτε το προϊόντα online, αρκετές φορές σε χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τα λιανικά καταστήματα
  • Συγκρίσεις προϊόντων ώστε να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη πριν προβείτε σε κάποια αγορά
  • Διάφορα χρήσιμα εργαλεία

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε το matakia.gr;

Δεχόμαστε κάθε είδος κριτικής, θετική ή αρνητική, επομένως επικοινωνήστε μαζί μας και θα λάβουμε υπόψη τις συστάσεις ή επικρίσεις σας. Όσο περισσότερη βοήθεια λαμβάνουμε από εσάς τόσο καλύτερο θα γίνεται το matakia.gr.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται εδώ.

Ευελπιστούμε ότι στην ιστοσελίδας μας θα βρείτε απαντήσεις για πολλές από τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε στις διάφορες ενότητες που έχουμε δημιουργήσει!