Τεστ Αστιγματισμού online – Αποτέλεσμα σε 3 δευτερόλεπτα

Αναρωτιέστε αν έχετε αστιγματισμό; Κάντε τώρα το online τεστ αστιγματισμού!

O αστιγματισμός (astigmatism) είναι μια διαθλαστική ανωμαλία και προκαλείται από το διαφορετικό σχήμα του κερατοειδούς. Στον αστιγματισμό ο κερατοειδής χιτώνας δεν είναι συμμετρικός. Υπό κανονικές συνθήκες ο κερατοειδής έχει στρογγυλό σχήμα, όμως στην περίπτωση αστιγματισμού είναι ελλειπτικός με ασύμμετρες καμπυλότητες.

Μάθετε περισσότερα για τον αστιγμάτισμό.

Με ένα απλό τεστ λίγων μόνο δευτερολέπτων μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς εάν έχετε αστιγματισμό.

Το online τεστ αστιγματισμού

Σταθείτε περίπου σε απόσταση ενώς μέτρου από την οθόνη του υπολογιστή. Στην συνέχεια καλύψτε το αριστερό σας μάτι με το χέρι, χωρίς να πιέζετε το βλέφαρο, και κοιτάξτε την παρακάτω εικόνα. Επαναλάβετε την διαδικασία και με το δεξί σας μάτι.

Δωρεάν Τεστ Αστιγματισμού - Άμεσο αποτέλεσμα σε 3 δευτερόλεπτα!

Εάν βλέπετε κάποιες από τις γραμμές πιο γκριζωπές σε σχέση με τις υπόλοιπες, τότε υπάρχει πιθανότητα να έχετε αστιγματισμό. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν οφθαλμίατρο για τις απαραίτητες οφθαλμολογικές εξετάσεις.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μου! Είμαι ο Αλέξανδρος Κόννου και είμαι ο δημιουργός και εκδότης αυτού του ιστότοπου. Είναι χαρά μου να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους που ψάχνουν πληροφοριές που έχουν να κάνουν με την υγεία, την φροντίδα και την ομορφιά. Γι’ αυτό τον σκοπό έχω δημιουργήσει αυτό τον ιστότοπο ώστε να μπορώ να παρέχω χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες έχω συλλέξει μέσα από την αγάπη μου για γνώση.

Διαβάστε επίσης:  Φακοί επαφής Bausch & Lomb για τον αστιγματισμό 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.