Φακοί επαφής Bausch & Lomb για τον αστιγματισμό

Ο αστιγματισμός σαν τις άλλες διαθλαστικές ανωμαλίες του οφθαλμού μπορεί να αντιμετωπιστεί κάλλιστα κι αυτός με τη χρήση φακών επαφής.

Πιο κάτω σας προτείνουμε 4 φακούς επαφής κατάλληλους για τον αστιγματισμό από την εταιρία Bausch & Lomb.

1. SofLens Toric

Φακοί για τον αστιγματισμό - SofLens της Bausch & Lomb

Η πατενταρισμένη σχεδίαση Lo-Torque των φακών επαφής SofLens Toric για τον αστιγματισμό τους καθιστά εξαιρετικά σταθερούς όταν εφαρμόζονται στους οφθαλμούς.

Προορίζονται για τη διόρθωση κυρίως του υψηλού αστιγματισμού.

Διορθώνουν τον αστιγματισμό, αφού εστιάζουν εκ νέου το φως σε ένα μόνο σημείο. Έτσι πετυχαίνουν και χαρίζουν ευκρινή και καθαρή όραση καθώς και ακριβή και σταθερή εφαρμογή.

Οι φακοί επαφής SofLens Toric είναι κατάλληλοι για καθημερινή χρήση. Έχουν ένα μοναδικό σχεδιασμό που τους κάνει εύχρηστους κι ευκολοφόρετους. Το υλικό τους είναι ανθεκτικό στη βρωμιά και προσφέρουν απόχρωση ορατότητας για εύκολο χειρισμό.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch + Lomb
Κατηγορία Μηνιαίοι αστιγματικοί φακοί επαφής
Περιεκτικότητα σε νερό 66%
Σιλικόνη-υδρογέλη Όχι
Διοπτρία Από -9,0 έως +6,0.

Πολύ καλή ποιότητα προϊόντος.

Εξαιρετική επιλογή για να βλέπει κανείς ξεκούραστα, καθαρά και σωστά.

Τιμή ικανοποιητική.

2. PureVision 2 for Astigmatism

Φακοί για τον αστιγματισμό - PureVision2 for Astigmatism της Bausch & Lomb

Οι φακοί επαφής PureVision 2 for Astigmatism είναι από τους λεπτότερους φακούς που διατίθενται στην αγορά για τον αστιγματισμό. Είναι καινούργιοι σχετικά φακοί σιλικόνης – υδρογέλης κι έχουν οπτικό σύστημα υψηλής ευκρίνειας.

Πλεονέκτημά τους οι βελτιωμένες διοπτρικές τους ιδιότητες, οι οποίες θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους χρήστες που πάσχουν από έλλειψη ευαισθησίας αντίθεσης η οποία μπορεί να κάνει την όραση θολή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ως εκ τούτου, οι PureVision 2 for Astigmatism συνιστούνται για όσους οδηγούν ή αθλούνται.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός τους παρέχει διαρκή όραση όλη την ώρα για την πλειοψηφία των ασθενών. Μειώνει την άλω και το θάμβο, ώστε ακόμη και σε χαμηλό φως να απολαμβάνετε ασυνήθιστα καθαρή όραση. Ταυτόχρονα μειώνει εκτός από τη θολερότητα και το ασαφές περίγραμμα που μπορεί να συσχετιστεί με τις απότομες κινήσεις.

Παρέχουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ανώτερη άνεση και μια φυσική αίσθηση.

Μια μοναδική τεχνολογία, η οποία συνίσταται από δύο καινοτομίες:

  1. Διάλυμα συσκευασίας πλούσιο σε υγρασία. Σχεδιασμένο να παρέχει εξαιρετική άνεση κατά την εισαγωγή.
  2. Εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός φακού. Παρέχει μια φυσική αίσθηση για την ενίσχυση της άνεσης σε όλη την διάρκεια της ημέρας.

Οι PureVision 2 for Astigmatism είναι κατάλληλοι για κανονική (αφαίρεση τη νύχτα) και συνεχόμενη χρήση (30 ημέρες και 29 νύχτες). Γι’ αυτόν τον συνεχόμενο τρόπο χρήσης θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν οφθαλμίατρο.

Το PureVision 2 for Astigmatism και PureVision 2 HD for Astigmatism είναι το ίδιο προϊόν.

Οι χρήστες PureVision Toric μπορούν να αλλάξουν στους νέους PureVision 2 for Astigmatism χωρίς να χρειάζεται νέα συνταγή, αλλά πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό τους.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch + Lomb
Κατηγορία Μηνιαίοι αστιγματικοί φακοί σιλικόνης – υδρογέλες, συνεχούς χρήσης για ύπνο.
Περιεκτικότητα σε νερό 36%
Σιλικόνη-υδρογέλη Ναι
Διοπτρία Από -9,0 έως +6,0.

Άριστοι φακοί επαφής για αστιγματισμό. Οι πιο ξεκούραστοι που κυκλοφορούν.

Δεν υπάρχουν φακοί για αστιγματισμό με υψηλότερη ευκρίνεια.

Εγγυημένα προσφέρουν κρυστάλλινη όραση.

Τιμή προσιτή, αξίζουν τα χρήματά τους.

3. PureVision Toric

Φακοί για τον αστιγματισμό - PureVision Toric της Bausch & Lomb

Πιστέψατε ότι δεν θα μπορούσατε να φορέσετε φακούς επαφής επειδή έχετε αστιγματισμό;

Οι φακοί επαφής PureVision Toric έχουν σχεδιαστεί μοναδικά, ώστε να πληρούν τις ιδιαίτερες ανάγκες διόρθωσης της όρασης των ατόμων με αστιγματισμό.

Οι φακοί επαφής PureVision Toric απο την Bausch & Lomb είναι μια νέα παραλλαγή των γνωστών σφαιρικών φακών επαφής PureVision. Οι PureVision Toric εγγυώνται μεγάλη άνεση και οξεία όραση και είναι μια πολύ καλή λύση για όσους έχουν υψηλό βαθμό αστιγματισμού.

Οι Pure Vision έχουν πολύ καλό κεντράρισμα και υψηλή διαπερατότητα σε οξυγόνο, η οποία σε συνδυασμό με το υλικό Batafilcon A και την τεχνολογία Aer Gel, επιτρέπει τη συνεχή χρήση των φακών επαφής.

Το υλικό Aer Gel απωθεί την βρωμιά, παραμένει υγρό όλη την ημέρα και κάνει τους φακούς αυτούς εξαιρετικά υγιεινούς. Επιτρέπει στα φυσικά επίπεδα οξυγόνου να φτάσουν στα μάτια σας και αντιστέκονται στην συσσώρευση πρωτεϊνών. Έτσι τα μάτια σας διατηρούν την άνεσή τους σε όλη την διάρκεια της ημέρας καθώς και της νύχτας.

Oι φακοί επαφής σιλικόνης – υδρογέλης PureVision Toric για αστιγματισμό είναι επί του παρόντος οι πιο δημοφιλείς τορικοί φακοί στην αγορά.

Αντικαθίστανται σε μηνιαία βάση, διορθώνουν τον αστιγματισμό και παρέχουν υψηλής ποιότητας όραση.

Οι χρήστες PureVision Toric μπορούν να αλλάξουν στους νέους PureVision 2 for Astigmatism χωρίς να χρειάζεται νέα συνταγή, αλλά πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό τους.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch + Lomb
Κατηγορία Μηνιαίοι αστιγματικοί φακοί επαφής σιλικόνης –υδρογέλης, συνεχούς χρήσης για ύπνο.
Περιεκτικότητα σε νερό 36%
Σιλικόνη-υδρογέλη Ναι
Διοπτρία Από -9,0 έως +6,0.

Kαθαρή, σταθερή όραση σε κάθε βλεφαρισμό.

Άνετη όραση.

Προσιτή τιμή.

4. SofLens Daily Disposable for Astigmatism (Toric)

Φακοί για τον αστιγματισμό - SofLens Daily Disposable for Astigmatism(Toric) της Bausch & Lomb

Οι SofLens Daily Disposable for Astigmatism (Toric) είναι ημερήσιοι τορικοί φακοί επαφής κατάλληλοι για να διορθώνουν ήπιες μορφές αστιγματισμού.

Είναι οι πρώτοι φακοί επαφής για τη διόρθωση του αστιγματισμού με μειωμένη σφαιρική εκτροπή και σχεδιασμό Lo-Torque, το οποίο μειώνει την αντανάκλαση ακόμη και σε κακές συνθήκες ορατότητας. Αυτός ο σχεδιασμός φακού συνδυάζει την εμπειρία της Bausch & Lomb στην τεχνολογία toric.

Παρέχουν άριστη οπτική οξύτητα και σταθερή όραση, χαρακτηρίζονται από ισορροπημένη περιεκτικότητα σε νερό, κάτι το οποίο αποτελεί εγγύηση πλήρους διαβροχής.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική σταθερότητα, οπτική οξύτητα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και εξαιρετικά επίπεδα άνεσης.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch + Lomb
Κατηγορία Ημερήσιοι αστιγματικοί φακοί επαφής.
Περιεκτικότητα σε νερό 59%
Σιλικόνη-υδρογέλη Oxi
Διοπτρία Από -9,0 έως +0,0.

Εύχρηστοι πολύ, ειδικά για όσους ασχολούνται με σπορ.

Άψογη εφαρμογή.

Εξαίρετο προϊόν για διόρθωση ήπιας μορφής αστιγματισμού.

Δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Προσιτή τιμή.

Οι παραπάνω προτάσεις αστιγματικών φακών επαφής είναι μια λίστα προϊόντων η οποία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή και αγορά, ανάλογα με τις ανάγκες των δικών σας ματιών.

Για εσάς που αναζητάτε την λύση στον αστιγματισμό, χρησιμοποιείστε τις προτάσεις μας σαν οδηγό, πλοηγηθείτε ανάμεσα σε ημερήσιους ή μηνιαίους επώνυμους φακούς επαφής από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και βρείτε αυτούς που προτιμάτε.

Τορικοί φακοί επαφής και αστιγματισμός

Οι τορικοί φακοί επαφής διορθώνουν τον αστιγματισμό!

Οι αστιγματικοί φακοί επαφής έχουν διαφορετική σχεδίαση και εφαρμογή – σε αντίθεση με τους διορθωτικούς φακούς επαφής της μυωπίας και της υπερμετρωπίας.

Για να πάρετε μια ζωντανή ιδέα, φανταστείτε τον κερατοειδή να έχει σχήμα μπάλας ράγκμπι και όχι ποδοσφαίρου.

Είναι απαραίτητο να ρυθμιστεί η άνιση καμπυλότητα του κερατοειδούς για να έχετε σωστή όραση. Χρησιμοποιείται κυλινδρικό γυαλί. Ο φακός επαφής θα πρέπει να είναι σε δύο κατακόρυφους άξονες με αντίθετες καμπύλες, έτσι ώστε η ανομοιόμορφη καμπυλότητα να “εξισώσει”.

Οι τορικοί φακοί έχουν εκτός από τις κανονικές παραμέτρους των σφαιρικών φακών επαφής (σφαιρική διόπτρα, καμπυλότητα, διαμέτρου), κυλινδρικές διοπτρίες και άξονα.

Ταιριάζουν σε κάθε χρήστη όλες οι μάρκες φακών επαφής;

Οι μονάδες μέτρησης και οι παράμετροι-τιμές για τους φακούς επαφής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να επανεξετάσετε τις παραμέτρους σας όταν αλλάζετε μάρκα φακών. Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν οπτικό όταν θα το κάνετε αυτό.

Πώς να αναγνωρίσετε μια συνταγή φακών επαφής;

Οι τιμές-παράμετροι των φακών επαφής καθορίζονται από έναν οπτικό ή έναν οφθαλμίατρο που χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές και μεθόδους μέτρησης. Χάρη σε μια συνταγή με ακρίβεια στις τιμές-παραμέτρους, ο ασθενής μπορεί να αγοράσει τους σωστούς φακούς.

Είναι σημαντικό να ελέγχονται όλες οι παράμετροι για ακρίβεια κάθε 6–12 μήνες. Η όραση και τα μάτια μπορούν να αλλάξουν αρκετές φορές καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας, οπότε η παραμετροποίηση είναι πάντα σημαντική διαδικασία.

Εάν αισθάνεστε ότι η όραση σας έχει αλλάξει, θα πρέπει να επανεξετάσετε αμέσως τις τιμές των φακών επαφής σας.


Οι πληροφορίες στα άρθρα μας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την σχέση με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, γιατρό ή ιατρικό σύμβουλο, και δεν προορίζονται ως ιατρικές συμβουλές.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαι η Ντίνα Κόννου και είμαι ένας από τους δημιουργούς και εκδότες αυτού του ιστότοπου. Είναι χαρά μου να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους που ψάχνουν πληροφοριές που έχουν να κάνουν με την υγεία, την φροντίδα και την ομορφιά. Γι’ αυτό τον σκοπό έχουμε δημιουργήσει αυτό τον ιστότοπο ώστε να μπορούμε να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες έχουμε συλλέξει μέσα από την αγάπη μας για γνώση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.