Φακοί επαφής Βausch & Lomb για την Μυωπία

Η μυωπία θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η πιο κοινή διαθλαστική ανωμαλία των οφθαλμών. Παρουσιάζει παγκοσμίως ολοένα και πιο σημαντική αύξηση. Οι μύωπες έχουν την ικανότητα να βλέπουν καθαρά τα αντικείμενα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, αλλά δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν εκείνα που βρίσκονται πιο μακριά και τους φαίνονται θολά.

Ανήκετε στο μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που σας απασχολεί η μυωπία;Θέλετε να κινείστε ελεύθερα απαλλαγμένοι από τα γυαλιά οράσεως σας; Οι φακοί επαφής είναι το πιο κατάλληλο κι εύχρηστο μέσο διόρθωσης της μυωπίας σας.

Εμείς σας προτείνουμε μια λίστα με 5 από τους πιο σύγχρονους φακούς επαφής για την μυωπία, από την κατασκευάστρια εταιρία Bausch & Lomb.

1. PureVision

Φακοί επαφής PureVision από την Bausch & Lomb για την μυωπία

Οι PureVision είναι από τους πιο αγαπητούς φακούς επαφής για την αντιμετώπιση της μυωπίας που θα βρείτε στην αγορά. Πρόκειται για μηνιαίας αντικατάστασης και συνεχόμενης χρήσης φακούς, σιλικόνης – υδρογέλης. Αυτό σημαίνει ότι, όταν κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ τα βλέφαρά σας είναι κλειστά, συνεχίζουν και παρέχουν αρκετό οξυγόνο στον κερατοειδή σας χιτώνα.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch & Lomb
Διοπτρία Από -12,00 έως +6,00
Κατηγορία Μηνιαίοι φακοί επαφής μυωπίας, σιλικόνης- υδρογέλης, συνεχούς χρήσης για ύπνο
Τρόπος χρήσης-Διάρκεια Προορίζονται για καθημερινή χρήση, άρα τους αφαιρείτε από τους οφθαλμούς, τους καθαρίζετε και τους αποθηκεύετε σε υγρό μετά το πέρας της χρήσης τους… αλλά και για συνεχή χρήση διάρκειας 30 ημερών και 29 νυχτών χωρίς να χρειάζεται να τους αφαιρέσετε από τα μάτια σας. Για την συγκεκριμένη χρήση καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον οπτικό ή τον γιατρό σας.

Είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το συγκεκριμένο προϊόν.

Από τις καλύτερες μάρκες της αγοράς. Δεν θα τους αντικαθιστούσαν με άλλους φακούς.

Εξαιρετική η τιμή τους.

2. SofLens Comfort (SofLens 59)

Φακοί επαφής SofLens 59 από την Bausch & Lomb για την μυωπία

Οι φακοί επαφής Soflens Comfort, έχουν κατασκευαστεί από την Bausch & Lomb για καθημερινή χρήση. Διακρίνονται για τον πολύ εύκολο χειρισμό τους, γεγονός που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα και τους νέους και κατά συνέπεια άπειρους χρήστες φακών επαφής.

Είναι μηνιαίας αντικατάστασης, φτιαγμένοι από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό.  Το υλικό Hilafilcon B έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό κι αυτό σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να βελτιώνει την ανθεκτικότητα των ιζημάτων και να προσφέρει εξαιρετική άνεση στην καθημερινή χρήση των φακών αυτών.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch & Lomb
Διοπτρία Από -9,00 έως +6,00
Κατηγορία Μηνιαίοι φακοί επαφής μυωπίας
Διάρκεια χρήσης 30 μέρες

Προϊόν άριστης ποιότητας και κορυφαίας απόδοσης.

Άνετο με οπτική οξύτητα.

Υψηλής ποιότητας προϊόν, ακόμη και για όσους βασανίζονται από αλλεργίες ή έχουν υπερευαίσθητα μάτια. Δεν προκαλεί καμιά ενόχληση ή ερεθισμό.

3. Biotrue ONEday

Φακοί επαφής Biotrue ONEday από την Bausch & Lomb για την μυωπία

Οι φακοί επαφής Biotrue ONEday είναι κατασκευασμένοι από ένα νέο βιο-εμπνευσμένο υλικό το Hypergel. Αυτό το υλικό μιμείται τη ‘’δουλειά’’ της λιπιδικής στοιβάδας, του δακρυϊκού φιλμ. Έχει την ίδια περίπου περιεκτικότητα σε νερό με το ποσοστό περιεκτικότητας νερού του κερατοειδούς και δεν εμποδίζει το οξυγόνο να ρέει ελεύθερα μέσα από τον φακό. Με τον τρόπο αυτό δεν επιτρέπει την αφυδάτωση και μάλιστα την προλαμβάνει. Ο κερατοειδής έτσι έχει το κατάλληλο ποσό οξείδωσης.

Οι φακοί αυτοί επαφής θα σας χαρίσουν ευκρινή όραση και διαύγεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ακόμα κι όταν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι οι κατάλληλες.

Σας προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία, αφού οι φακοί αυτοί έχουν ενσωματωμένο φίλτρο UV. Μην ξεχνάτε, όμως πως, όπως και όλοι οι άλλοι φακοί, έτσι και οι συγκεκριμένοι δεν καλύπτουν ούτε όλο το μάτι, ούτε την ευρύτερη περιοχή των οφθαλμών. Άρα η ιδανικότερη λύση είναι ο συνδυασμός τους, εφόσον έχουν και υπεριώδες φίλτρο με την ταυτόχρονη χρήση γυαλιών ηλίου για μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch & Lomb
Διοπτρία Από -9,00 έως -0,25
Κατηγορία Μηνιαίοι φακοί επαφής μυωπίας, φακοί επαφής κατάλληλοι για σπορ
Διάρκεια χρήσης 1 ημέρα. Το επόμενο πρωί συνεχίζετε με ένα νέο ζευγάρι φακών.

Πολύ καλής ποιότητας, προσφέρει διαυγή όραση για έντονες λεπτομέρειες και υψηλή αντίθεση χρωμάτων.

4. PureVision 2

Φακοί επαφής PureVision 2 από την Bausch & Lomb για την μυωπία

Οι PureVision 2 συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο λεπτούς φακούς που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Είναι μηνιαίοι και τους χαρακτηρίζει η άριστη διαπερατότητα οξυγόνου. Η τεχνολογία comfort moist  ενυδατώνει την επιφάνεια των φακών. Χαρίζουν υψηλή οπτική και ευκρινή όραση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού ή δύσκολου φωτισμού. Γι’ αυτό και προτείνονται σε όσους αθλούνται ή οδηγούν πολύ.

Το Pure Vision 2 και Pure Vision 2 HD είναι το ίδιο προϊόν. Οι χρήστες του ενός προϊόντος μπορούν να το αλλάξουν με το άλλο χωρίς να χρειάζονται νέα συνταγή, μετά βέβαια από συνεννόηση με τον οφθαλμίατρο τους.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch & Lomb
Διοπτρία Από -12,00 έως +6,00
Κατηγορία Μηνιαίοι φακοί επαφής μυωπίας, συνεχούς χρήσης για ύπνο, σιλικόνης – υδρογέλης
Τρόπος χρήσης – Διάρκεια Προορίζονται για καθημερινή χρήση, επομένως αφαιρούνται από τους οφθαλμούς, τους καθαρίζετε και τους αποθηκεύετε σε υγρό πριν κοιμηθείτε… αλλά και για συνεχή χρήση διάρκειας 30 ημερών και 29 νυχτών χωρίς να χρειάζεται να τους αφαιρέσετε από τα μάτια σας. Για την συγκεκριμένη χρήση καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον ειδικό οπτικό ή τον γιατρό σας.

Από τα καλύτερα προϊόντα του είδους τους.

Η ποιότητα τους είναι χαρακτηριστική.

Παρά την εξαιρετική λεπτότητά τους, η χρήση τους είναι ευχάριστη.

5. Bausch & Lomb ULTRA

Φακοί επαφής ULTRA από την Bausch & Lomb για την μυωπία

Οι φακοί επαφής Bausch & Lomb ULTRA είναι οι ιδανικοί για καθημερινή χρήση. Είναι σχεδιασμένοι με την τεχνολογία moisture seal, η οποία χρησιμοποιεί τη μοναδική διαδικασία πολυμερισμού δύο φάσεων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι προσφέρει υψηλές τιμές διαπερατότητας οξυγόνου και απίστευτη ελαστικότητα, για άψογη ευελιξία. Το γεγονός ότι οι φακοί χαρακτηρίζονται και από υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, δίνουν τις εγγυήσεις για σωστή ενυδάτωση και άριστη διαβρεξιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Οι ULTRA φακοί επαφής διατηρούν το 95% της υγρασίας! για 16  συνεχείς ώρες χρήσης!.. και εμποδίζουν το φακό από την ξηρότητα που συχνά γνωρίζουμε ότι προκαλείται από τα λιγότερα ανοιγοκλεισίματα των βλεφάρων και των ματιών, ενώ δουλεύετε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας ή  κάνετε παρατεταμένη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών. Η συνεχής ενυδάτωση των ULTRA φακών επαφής είναι το κύριο στοιχείο για αποδεδειγμένη άνεση κατά τη διάρκεια της χρήσης τους, αφού είναι εμπλουτισμένοι με PVP, έναν προηγμένο παράγοντα διαβροχής που διατηρεί την υγρασία.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής Bausch & Lomb
Διοπτρία Από -12,00 έως +6,00
Κατηγορία Μηνιαίοι φακοί επαφής μυωπίας
Διάρκεια χρήσης 30 μέρες

Οι φακοί αυτοί προσφέρουν τις βέλτιστες φυσικές ιδιότητες στην κατηγορία τους.

Δεν δυσκολεύουν καθόλου στη χρήση τους.

Ενδείκνυνται για πολλές ώρες συνεχόμενης χρήσης, διατηρώντας ταυτόχρονα τα μάτια υγιή.

Για εσάς που δυσκολεύεστε ή δυσανασχετείτε με τα γυαλιά οράσεως κι αναζητάτε μιαν άλλη εύκολη λύση για την μυωπία σας, χρησιμοποιείστε τις προτάσεις μας σαν έναν οδηγό.

Τι σας απασχολεί πιο πολύ; Η περιεκτικότητα του νερού; Η διαπερατότητα του οξυγόνου; Μήπως απαιτείτε την ύπαρξη φίλτρου προστασίας uv στη συσκευασία των φακών σας; Ή λόγω κάποιας ευαισθησίας των οφθαλμών σας θα ήταν προτιμότερο να στραφείτε στην αγορά φακών σιλικόνης – υδρογέλης;

Πλοηγηθείτε ανάμεσα σε ημερήσιους ή μηνιαίους φακούς επαφής και καταλήξτε σε εκείνους που θα θεωρήσετε σε συζήτηση πάντα με τον οφθαλμίατρό σας ότι είναι οι πιο ικανοί να ανταποκριθούν στις ιδιαιτερότητες των οφθαλμών σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την συνταγή των γυαλιών μου για τους φακούς επαφής;

Ο βαθμός των γυαλιών οράσεως σας είναι διαφορετικός από τον βαθμό των φακών επαφής σας. Γιατί; Επειδή οι φακοί επαφής βρίσκονται πιο κοντά στο μάτι σας από ότι τα γυαλιά. Αυτός είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει την αλλαγή του βαθμού. Υπάρχει κι ένας άλλος το ίδιο σημαντικός που χρειάζεται να γνωρίζετε πριν τη χρήση φακών επαφής. Είναι η καμπύλη του κερατοειδούς χιτώνα σας. Η καμπύλη του φακού σας θα πρέπει να είναι η ίδια με την καμπύλη του κερατοειδούς σας.


Οι πληροφορίες στα άρθρα μας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την σχέση με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, γιατρό ή ιατρικό σύμβουλο, και δεν προορίζονται ως ιατρικές συμβουλές.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαι η Ντίνα Κόννου και είμαι ένας από τους δημιουργούς και εκδότες αυτού του ιστότοπου. Είναι χαρά μου να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους που ψάχνουν πληροφοριές που έχουν να κάνουν με την υγεία, την φροντίδα και την ομορφιά. Γι’ αυτό τον σκοπό έχουμε δημιουργήσει αυτό τον ιστότοπο ώστε να μπορούμε να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες έχουμε συλλέξει μέσα από την αγάπη μας για γνώση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.