Περμανάντ Βλεφαρίδων ή Lash Lift – Τι είναι, ποιες οι διαφορές τους;

Περμανάντ βλεφαρίδων

Τι είναι η περμανάντ βλεφαρίδων;

Είναι η μόνιμη καμπύλη και η φυσική ανοδική τάση που δίνουν οι ειδικοί στο σχήμα των βλεφαρίδων. Η περμανάντ στις βλεφαρίδες έχει έρθει σαν τάση προκειμένου να αντικαταστήσει το ειδικό κλασικό ψαλιδάκι που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα για το γύρισμα των βλεφαρίδων. Εφαρμόζεται σε ειδικά ινστιτούτα, από καταρτισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι χρησιμοποιούν συγκεκριμένες τεχνικές και τα κατάλληλα ειδικά προϊόντα.

Τι πετυχαίνει η περμανάντ βλεφαρίδων;

Η περμανάντ βλεφαρίδων

 • Τονίζει και δίνει καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σας και τις κάνει να φαίνονται πιο μακριές με έναν τρόπο εντυπωσιακά φυσικό.
 • Δεν χρειάζεστε καθημερινά με άλλα μέσα να κοπιάζετε για να πετύχετε αυτήν την πολυπόθητη ανοδική τους  ‘’πορεία’’ .
 • Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο κι απαλλάσσεστε από την όποια επιπρόσθετη φροντίδα των βλεφαρίδων σας.

Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα βλέμμα πιο εντυπωσιακό και σαγηνευτικό, αν επιθυμείτε να τραβήξετε πάνω σας και τα βλέμματα των υπολοίπων, τότε η περμανάντ βλεφαρίδων είναι μια λύση που θα σας εξυπηρετήσει απόλυτα. Εάν θέλετε να τονίσετε το πάχος και το χρώμα των βλεφαρίδων σας ακόμα πιο πολύ μπορείτε σε συνδυασμό με την παραπάνω τεχνική να χρησιμοποιείτε κανονικά και την μάσκαρά σας.

Περμανάντ βλεφαρίδων πριν και μετά
Περμανάντ βλεφαρίδων πριν και μετά

Σε ποιους απευθύνεται η περμανάντ βλεφαρίδων;

Σε όλες τις γυναίκες, αλλά και στους άντρες που οι βλεφαρίδες τους είναι ευθείες ή με μικρή κλίση, ατίθασες, σγουρές ή σκληρές κι επιθυμούν να τις τονίσουν προκειμένου αυτές να φαίνονται πιο μεγάλες, φυσικές  κι εντυπωσιακές.

Πόσο διαρκεί η περμανάντ βλεφαρίδων;

Μία μόνο επίσκεψη που διαρκεί 45 περίπου λεπτά, αρκεί για να αλλάξει το βλέμμα σας! Η περμανάντ στις βλεφαρίδες διαρκεί όσο και η ζωή της τρίχας, περίπου δηλαδή 3 μήνες. Μετά το πέρας των 3 μηνών οι τρίχες πέφτουν κι έρχονται νέες για να τις αντικαταστήσουν. Πολλοί προτιμούν να επαναλάβουν την διαδικασία στους 2 μήνες, όταν έχουν αρχίσει δηλαδή να βγαίνουν οι καινούργιες τρίχες και να τις ενσωματώνουν με τις ήδη γυρισμένες.

Κίνδυνοι και προβλήματα από την περμανάντ βλεφαρίδων

Η τεχνική της περμανάντ βλεφαρίδων δεν κρύβει κινδύνους και δεν ερεθίζει τα μάτια σας. Είναι μια απολύτως ασφαλής μέθοδος. Οι βλεφαρίδες σας δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα. Θα πάψουν να τραυματίζονται και να κόβονται από την καθημερινή κακή χρήση του ειδικού ψαλιδιού για το γύρισμα των βλεφαρίδων.

Περμανάντ βλεφαρίδων: βήμα βήμα η τεχνική

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε βήμα προς βήματα πως εφαρμόζεται η τεχνική.

 1. Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, κάντε ένα σε βάθος ντεμακιγιάζ.
 2. Ρίξτε σε ένα βαμβάκι λοσιόν αφαίρεσης της λιπαρότητας κατάλληλο για τις τρίχες των βλεφάρων και καθαρίστε προσεκτικά τις βλεφαρίδες σας και την περιοχή των βλεφάρων.
 3. Αναλογικά με το μήκος των τριχών των βλεφάρων σας, ο ειδικός παίρνει το ανάλογο σε μέγεθος ρολό – αυτοκόλλητο. Πιάνετε πάντα το ρολό από τις άκρες για να μην αφαιρεθεί η κόλλα του, δημιουργώντας στο κέντρο μια καμπύλη.
 4. Ανασηκώνετε το βλέφαρο και εφαρμόζεται το ρολό στο κέντρο του βλεφάρου, πάντα με τα μάτια σας κλειστά.
 5. Αφού βεβαιωθεί ο ειδικός ότι το ρολό έχει κολλήσει καλά, παίρνει ένα ξυλάκι κολλώντας ευθεία τις βλεφαρίδες μία μία με χειρουργικές κινήσεις, προσέχοντας να μην μπλεχτούν μεταξύ τους.
 6. Με τη βοήθεια ενός πινέλου τοποθετείται το πρώτο προϊόν τζελ στις τρίχες του βλεφάρου, στη μέση ακριβώς με πολύ προσοχή, ώστε να μην ακουμπήσει στην άκρη των τριχών και στη βάση του βλεφάρου.
 7. Αφήνεται το τζελ να δράσει για 5 με 7 λεπτά.
 8. Αφαιρείται το τζελ αυτό με ένα στεγνό και καθαρό βαμβάκι.
 9. Στη συνέχεια ο ειδικός ακολουθεί ακριβώς τα ίδια βήματα χρησιμοποιώντας το δεύτερο ειδικό τζελ και τοποθετώντας το στο ίδιο σημείο που είχε βάλει το πρώτο.
 10. Το αφήνει να δράσει κι αυτό για 5 λέπτα.
 11. Αφαιρεί  πάλι το νέο υλικό  με ένα βαμβάκι.
 12. Τέλος με ένα βρεγμένο αυτή τη φορά βαμβάκι αφαιρείται το ρολό ανοδικά από τη βάση του βλεφάρου και προς τα πάνω.
 13. Καθαρίστε με άφθονο νερό τα βλέφαρα σας για να φύγουν τυχόν υπολείμματα.
Περμανάντ βλεφαρίδων: βήμα βήμα η τεχνική με ρολό – αυτοκόλλητο
Περμανάντ βλεφαρίδων: βήμα βήμα η τεχνική με ρολό – αυτοκόλλητο

Lash Lift

Τι είναι το Lash Lift;

Η νέα τάση που έχει σχέση με τον κόσμο της ομορφιάς και την ανύψωση της βλεφαρίδας ακούει στο όνομα Lash Lift. Έίναι ουστιαστικά η μετεξέλιξη του κλασσικού περμανάντ βλεφαρίδων και είναι μια μέθοδος για ανύψωση και λίφτινγκ των βλεφαρίδων.

Θέλετε να ανασηκώσετε τις βλεφαρίδες σας από τη βάση τους;Μήπως επιθυμείτε αυτές να δείχνουν με μεγαλύτερες καμπύλες; Αποκτήστε γοητευτικό, ακαταμάχητο και σαγηνευτικό βλέμμα, δώστε έμφαση στα φυσικά χαρακτηριστικά σας χωρίς να έχετε τίποτα ψεύτικο πάνω σας, απλά ανασηκώνοντας τις βλεφαρίδες σας μόλις μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Το Lash Lift ήρθε για να μείνει και είναι η καινούργια τάση για πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Ουσιαστικά πρόκειται για περμανάντ και βαφή βλεφαρίδων χωρίς να προκαλεί καμία μα καμία φθορά στις φυσικές σας βλεφαρίδες.

Τι πετυχαίνει το Lash Lift;

 • Είναι η καλύτερη λύση για όσες κι όσους δεν είναι υποστηρικτές της τεχνητής παρέμβασης, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των extensions βλεφαρίδων.
 • Το αποτέλεσμα μετά τη μέθοδο αυτή είναι εξαιρετικό. Οι βλεφαρίδες σας με την τεχνική αυτή γυρίζουν από τη ρίζα και μοιάζουν απόλυτα φυσικές, αποκτώντας μήκος, όγκο και ελαστικότητα.
 • Είναι πολύ οικονομική υπηρεσία από κάποιες άλλες που σχετίζονται επίσης με την περιποίηση των βλεφαρίδων σας.
Lash Lift πριν και μετά
Lash Lift πριν και μετά

Σε ποιους απευθύνεται η μέθοδος του Lash Lift;

Σε όλες τις γυναίκες που για αισθητικούς και καλλωπιστικούς προφανώς λόγους επιθυμούν να δώσουν ζωντάνια στις βλεφαρίδες τους, αλλά και σε όσους άντρες έχουν πολύ μικρές ή και καθοδικές βλεφαρίδες, που ίσως και να τους δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην ευκρινή όρασή τους. Ο ανδρικός πληθυσμός δεν θα πρέπει να φοβηθεί να πάρει την απόφαση να εφαρμόσει την εν λόγω μέθοδο, γιατί το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και καθόλου θηλυπρεπές.

Το Lash Lift είναι επικίνδυνο για τα μάτια σας;

Η μέθοδος αυτή δεν κρύβει κανέναν απολύτως κίνδυνο και καμία ενόχληση. Είναι απόλυτα ασφαλής για τις βλεφαρίδες και τα μάτια σας, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα. Βέβαια απαραίτητο είναι την μέθοδο να την εφαρμόζει στις βλεφαρίδες σας ένας ειδικός πιστοποιημένος τεχνίτης.

Πόσο διαρκεί το Lash Lift;

Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 1,5 με 2 μήνες, όσο και η ζωή δηλαδή των τριχών των βλεφαρίδων. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε φυσικά να επαναλάβετε την διαδικασία.

Μόνο μία επίσκεψη είναι αρκετή για να ανανεώσετε το βλέμμα σας έχοντας φυσικές με όγκο και με μήκος που εσείς επιθυμείτε ακαταμάχητες βλεφαρίδες. Η κάθε επίσκεψη είναι διάρκειας 45 περίπου λεπτών.

Lash Lift: βήμα βήμα η τεχνική

 1. Αφού ξαπλώσετε, η ειδικός κολλάει τις κάτω βλεφαρίδες σας με τα ειδικά patches για να αποτρέψει τον κίνδυνο να μπλεχτούν αυτές με τις πάνω βλεφαρίδες.
 2. Με κλειστά μάτια τοποθετούνται ειδικά rollers από σιλικόνη κοντά στη ρίζα των πάνω βλεφαρίδων για να πάρουν αυτές την κατάλληλη καμπύλη.
 3. Πάνω στις βλεφαρίδες σας τοποθετούνται σταδιακά 2 ειδικά υλικά. Το πρώτο είναι κατάλληλο για το γύρισμα των βλεφαρίδων και το δεύτερο είναι μια άλλη ειδική λοσιόν κερατίνης για σταθεροποίηση, φροντίδα κι επανόρθωση της τρίχας.
 4. Στη συνέχεια αφαιρείται και το τελευταίο υλικό και το καλούπι και καθαρίζονται οι βλεφαρίδες.

Αν θελήσετε να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας περαιτέρω με βαφή, αμέσως μετά περνιέται και η βαφή για να τονιστεί το χρώμα των βλεφαρίδων σας και να γίνουν ακόμη πιο ελκυστικές.

Lash Lift: βήμα βήμα η τεχνική με patches και rollers
Lash Lift: βήμα βήμα η τεχνική με patches και rollers

Ποιες οι διαφορές ανάμεσα στην περμανάντ βλεφαρίδων και του Lash Lift;

Οι διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις δύο τεχνικές είναι πολύ μικρές. θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Lash Lift είναι ένα βήμα μπροστά από την περμανάντ γιατί στην μέθοδο αυτή…

 • Χρησιμοποιούνται ειδικές ράβδοι σιλικόνης, οι οποίες μπορούν να ισιώσουν, γυρίσουν, επιμηκύνουν και να σηκώσουν τις δικές σας πραγματικές βλεφαρίδες πιο γρήγορα κι εύκολα, δίνοντας τους πιο φυσικό σχήμα και κατά συνέπεια πιο φυσικά λαμπερό βλέμμα.
 • Θεωρείται πιο απαλή και προστατευτική μέθοδος για τις βλεφαρίδες.

Αντενδείξεις για την περμανάντ βλεφαρίδων και το Lash Lift

Εάν επιθυμείτε να ‘’πειράξετε’’ τις βλεφαρίδες σας με μια από τις παραπάνω δυο μεθόδους θα πρέπει να γνωρίζετε και τις αντενδείξεις.

Οι κυριότερες αντενδείξεις είναι οι ακόλουθες και καλό θα είναι να τις λάβετε σοβαρά υπόψη σας!

 • Η θετική αντίδραση στο τεστ αλλεργίας, το οποίο είναι υποχρεωτικό να γίνεται 24 ώρες πριν την εφαρμογή της όποιας τεχνικής ακολουθήσετε.
 • Το υπερευαίσθητο δέρμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
 • Τα υπερ-ευαίσθητα μάτια.
 • Τα υγρά μάτια.
 • Η ξηροφθαλμία.
 • Το κριθαράκι στο βλέφαρο.
 • Η χρόνια φλεγμονή του βλεφάρου, βλεφαρίτιδα.
 • Οι δερματικές ασθένειες γύρω από την περιοχή του οφθαλμού.
 • Τα έντονα πρηξίματα στην περιοχή των ματιών.
 • Οι κύστες, όπως για παράδειγμα είναι το χαλάζιο.
 • Το γλαύκωμα.
 • Ο καταρράκτης.
 • Οι οφθαλμικές μολύνσεις, λοιμώξεις.
 • Η φλεγμονή στα μάτια.
 • Οι κερατίτιδες.
 • Τα χειρουργεία που έχουν πραγματοποιηθεί στα μάτια.
 • Η αλλεργική ρινίτιδα.
 • Οι ουλές, τα εγκαύματα κλπ στην περιοχή του προσώπου.
 • Η απώλεια των μαλλιών.
 • Οι παθήσεις που προκαλούν σπασμωδικές κινήσεις και διαταραχές.
 • Η διαταραχή ελέγχου Trichotillomania, μια καταναγκαστική ώθηση κατά την οποία ο ασθενής έχει την τάση να βγάζει από τη ρίζα τα μαλλιά του.
 • Η παράλυση Bell, ασθένεια όπου ο πάσχων δυσκολεύεται στο άνοιγμα και στο κλείσιμο των ματιών του.
 • Οι ήδη κατεστραμμένες ή και οι πολύ ευάλωτες βλεφαρίδες.
 • Οι χημειοθεραπείες.

Οι πληροφορίες στα άρθρα μας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την σχέση με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, γιατρό ή ιατρικό σύμβουλο, και δεν προορίζονται ως ιατρικές συμβουλές.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαι η Ντίνα Κόννου και είμαι ένας από τους δημιουργούς και εκδότες αυτού του ιστότοπου. Είναι χαρά μου να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους που ψάχνουν πληροφοριές που έχουν να κάνουν με την υγεία, την φροντίδα και την ομορφιά. Γι’ αυτό τον σκοπό έχουμε δημιουργήσει αυτό τον ιστότοπο ώστε να μπορούμε να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες έχουμε συλλέξει μέσα από την αγάπη μας για γνώση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.