Ψαλίδι βλεφαρίδων: Σωστή χρήση και που να βρείτε τα καλύτερα στην αγορά

Είστε λάτρης των πυκνών, και ‘’γεμάτων’’ βλεφαρίδων; Επιθυμείτε σε κάθε εμφάνισή σας να σαγηνεύετε με το βλέμμα σας; Θέλετε βλεφαρίδες μακριές και καμπυλωτές σε χρόνο d.t.; Το μόνο που χρειάζεται να αγοράσετε είναι ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες.

Το ψαλίδι βλεφαρίδων είναι ένα ιδανικό εργαλείο μακιγιάζ, δεν προκαλεί πόνο, είναι πάρα πολύ εύκολο κι απλό στη χρήση, μεταμορφώνοντας ακόμη και τις πιο ίσιες φυσικές βλεφαρίδες.

Μετά απο έρευνα βρήκαμε που μπορείτε να αγοράσετε τα καλύτερα ψαλιδάκια που κυκλοφορούν στην αγορά και σας παρουσιάζουμε τα καταστήματα από τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε (πατήστε εδώ αν θέλετε να δείτε τα καταστήματα τώρα)!

Ποιοι τύποι ψαλιδιών για βλεφαρίδες και ποια η τιμή τους;

Στην αγορά μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε και να προμηθευτείτε 2 είδη ψαλιδιών για βλεφαρίδες:

 1. Το κλασικό και διαχρονικό μεταλλικό ή πλαστικό ψαλιδάκι για βλεφαρίδες το οποίο δίνει καμπυλωτό σχήμα στις βλεφαρίδες σας με το ‘’τσάκισμα’’.
 2. Το θερμαινόμενο ψαλίδι για βλεφαρίδες.

Το θερμαινόμενο ψαλιδάκι βλεφαρίδων είναι ένα ακόμη αξεσουάρ ομορφιάς το οποίο η λέξη η ίδια αποκαλύπτει τι ακριβώς είναι. Είναι κι αυτό ένας τύπος ψαλιδιού για βλεφαρίδες το οποίο είναι θερμαινόμενο και χαρίζει βλεφαρίδες με ακόμη πιο πλούσια καμπυλότητα.

Το θερμαινόμενο ψαλιδάκι βλεφαρίδων έχει ένα διακόπτη. Τον τοποθετείτε στη θέση on κι αυτό αρχίζει να θερμαίνεται. Το ακουμπάτε στις βλεφαρίδες σας, όπως το κλασικό ψαλιδάκι και ακολουθείτε τη γνωστή διαδικασία, τελειώνοντας, αν επιθυμείτε με μάσκαρα.

Τα ψαλιδάκια για βλεφαρίδες είναι πολύ φθηνά και η τιμή τους ξεκινά από το ποσό των 2, 4 ή 6 περίπου ευρώ. Στο εμπόριο με μια μικρή έρευνα μπορείτε να αγοράσετε φθηνά ψαλιδάκια για βλεφαρίδες από μικρές εταιρίες, αλλά μπορείτε να προμηθευτείτε και από επώνυμες εταιρίες ψαλίδια βλεφαρίδων επίσης πολύ οικονομικά.

Απο πού μπορεί κάποιος να αγοράσει ψαλιδάκια για βλεφαρίδες;

Εμείς στο άρθρο αυτό σας προτείνουμε 3 διαδικτυακά καταστήματα που μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα ψαλιδάκια βλεφαρίδων στην αγορά.

Atticabeauty.gr

Στο Atticabeauty.gr, μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικά ψαλίδια για βλεφαρίδες, αλλά και κάποια επώνυμα, Mac, Dior, Lura Mercier, που είναι ακριβότερα αλλά διατίθενται σε προνομιακές τιμές και εκπτώσεις. Στο atticabeauty θα βρείτε σίγουρα το ιδανικό για σας αυτό αξεσουάρ για να δώσετε το τέλειο σχήμα στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Θα βρείτε ψαλίδι με απαλές λαβές για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, θα βρείτε ψαλιδάκι που με τον μηχανισμό ‘’πίεσης κι απελευθέρωσης’’ θα μπορείτε να δίνετε σχήμα στις βλεφαρίδες σας, που το αποτέλεσμα θα διαρκεί για πολλές ώρες με ένα απαλό κι εύκολο γύρισμα. Θα βρείτε ψαλίδι βλεφαρίδων σχεδιασμένο να γυρίζει κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά με βάσεις σιλικόνης για βέλτιστο όγκο και καμπύλες που διαρκούν.

Sephora.gr

Στο Sephora.gr, μπορείτε να βρείτε καταπληκτικό ψαλιδάκι βλεφαρίδων της επώνυμης και πασίγνωστης εταιρίας Dior, αλλά κι εκπληκτικά κι ασφαλή ψαλίδια από την Sephora Collection, ψαλίδια βλεφαρίδων με εργονομική λαβή για ακόμη πιο εύκολη χρήση, με σχήμα που το άκρο του ψαλιδιού να ταιριάζει στο σχήμα του βλεφάρου. Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας με φυσικό κι άκρως υγιεινό αποτέλεσμα, προτιμώντας τα προϊόντα του Sephora, τα οποία κυκλοφορούν και σε πολύ προνομιακές τιμές.

Στα καταστήματα αυτά θα μπορέσετε να βρείτε προϊόντα ποιοτικά κι ελεγμένα σε super τιμές. Μια επίσκεψη στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα θα σας πείσει!

Μπορεί το ψαλίδι για βλεφαρίδες να τις καταστρέψει;

Μπορεί το ψαλίδι βλεφαρίδων να καταστρέψει τις βλεφαρίδες;

Φυσικά και όχι κάτω βέβαια από κάποιες προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές;

Η συνετή χρήση και η σωστή χρήση.

Βήμα βήμα είναι η σωστή χρήση του ψαλιδιού

Ας δούμε βήμα βήμα τα κύρια στάδια χρήσης του.

 1. Καθαρίστε τις βλεφαρίδες σας, ώστε να μην έχει μείνει κανένα ίχνος μάσκαρας. Στεγνώστε τις πολύ καλά.
 2. Βγάζετε από τη συσκευασία το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σας και το θερμαίνετε, χωρίς να είναι απαραίτητο, για 15 με 20 περίπου δευτερόλεπτα με το σεσουάρ σας για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
 3. Σταθείτε σε ευθεία θέση μπροστά από τον καθρέφτη σας.
 4. Τοποθετείστε το ψαλίδι κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων σας, ανασηκώνοντας με το χέρι το κινητό βλέφαρο, υπολογίζοντας 1 με 2 χιλιοστά πιο έξω από τις ρίζες των τριχών σας.
 5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το ψαλιδάκι σας στο σωστό σημείο και κλείστε το, αφού ταυτόχρονα ασκήσετε μια ελαφριά πίεση για διάστημα 7 έως 10 δευτερόλεπτων.
 6. Μετακινήστε λίγο το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σας, αν νιώσετε ότι δεν έχει πιάσει καλά όλο το μήκος των βλεφαρίδων σας. Επαναλάβετε το κλείσιμο με μια επίσης ελαφριά πίεση κι αφαιρέστε το με προσοχή.

Επαναλάβετε τις ίδιες ακριβώς κινήσεις και στο άλλο μάτι.

Αυτά είναι τα βήματα που έχετε να ακολουθήσετε προκειμένου να πετύχετε σαγηνευτικό βλέμμα με τέλειες βλεφαρίδες, για ένα ασφαλές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε κι ένα βίντεο που θα σας βοηθήσει στην πράξη να κάνετε σωστή χρήση του ψαλιδιού για τις φυσικές σας βλεφαρίδες.

Tips για εντυπωσιακά αποτέλεσματα μετά την χρήση του ψαλιδιού

Αφού έχετε κάνει σωστή χρήση του καταπληκτικού αυτού αξεσουάρ για τις βλεφαρίδες σας μπορείτε, αν επιθυμείτε ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα να εφαρμόσετε μία ή δύο στρώσεις μάσκαρας στις βλεφαρίδες σας, επιμένοντας πιο πολύ στις ρίζες και λιγότερο στις άκρες. Με τον τρόπο αυτό οι βλεφαρίδες σας θα φαίνονται ακόμη πιο μακριές και καμπυλωτές.

Αν πάλι σας ενδιαφέρει οι βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πυκνές εφαρμόστε πριν κάνετε χρήση της μάσκαρας λίγη πούδρα πάνω σε αυτές.

Συχνά λάθη κατά την χρήση του ψαλιδιού και τρόποι αποφυγής

Πιο κάτω αναλύσαμε τα πιο συχνά λάθη κατά την χρήση του ψαλιδιού και σας προτείνουμε τρόπους για να τα αποφύγετε.

 1. Μην εφαρμόζετε πρώτα την μάσκαρα κι έπειτα το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σας. Και γιατί αυτό να είναι λάθος; Γιατί με τον τρόπο αυτό οι βλεφαρίδες γίνονται σκληρές με αποτέλεσμα, όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το ψαλίδι αυτές είναι ήδη δύσκαμπτες από το χρώμα με το οποίο τις έχετε επιβαρύνει και έτσι γίνονται πιο ευάλωτες στο να σπάσουν εύκολα και να χάσετε μερικές από αυτές.
 2. Σε περίπτωση που δεν έχετε προμηθευτεί θερμαινόμενο ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες σας και θερμάνετε με το πιστολάκι το κλασικό ψαλιδάκι να έχετε στο νου σας να είναι θερμό, αλλά σε καμιά περίπτωση καυτό. Η υπερθέρμανση μπορεί να κάψει τις βλεφαρίδες σας, αλλά και να πληγώσει το βλέφαρό σας.
 3. Όταν τοποθετείτε το ψαλιδάκι κοντά στις βλεφαρίδες να προσέχετε πολύ να μην πιάσετε μαζί και το βλέφαρό σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να τραυματιστεί.
 4. Μην χρησιμοποιείτε δύναμη, όταν κλείνετε το ψαλιδάκι. Με τον τρόπο αυτό δεν πετυχαίνετε εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα. Το μόνο που θα πετύχετε είναι να τραυματίσετε τις βλεφαρίδες σας!

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος συντήρησης;

Το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες μπορεί να είναι ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ του μακιγιάζ σας, αλλά θα πρέπει να το φροντίζετε για να αποφύγετε ανεπιθύμητα αποτελέσματα, όπως είναι οι μολύνσεις στα μάτια σας.

 • Κάθε ψαλίδι για βλεφαρίδες διαθέτει μαξιλαράκια τα οποία και θα πρέπει να αντικαθίστανται αμέσως μόλις φθαρούν. Πώς θα καταλάβετε ότι τα μαξιλαράκια χρήζουν αντικατάστασης; Όταν παρατηρήσετε ότι αυτά αρχίζουν και αλλάζουν χρώμα, αρχίζουν να ξεφτίζουν ή έχουν σκληρύνει, τότε είναι ηκατάλληλη στιγμή για να τα αλλάξετε.
 • Το ψαλιδάκι βλεφαρίδων είναι ένα εργαλείο που χρειάζεται καθαρισμό. Αυτό γιατί με την χρήση συγκεντρώνονται και στον σκελετό και στο μαξιλαράκι νεκρά κύτταρα και βακτήρια, τα οποία μεταφέρονται στη συνέχεια και στις βλεφαρίδες και στην μάσκαρα και κατ’ επέκταση στα μάτια σας, γεγονός που σημαίνει επικείμενες μολύνσεις. Αν κάνετε συχνή χρήση του ψαλιδιού βλεφαρίδων το προτιμότερο θα ήταν να το πλένετε με λίγο οινόπνευμα μια φορά τουλάχιστον την εβδομάδα. Ιδανικά για μεγαλύτερη ασφάλεια το καλύτερο θα ήταν, εάν αφιερώνατε λίγο χρόνο και το καθαρίζατε με ένα εμποτισμένο σε οινόπνευμα βαμβακάκι πριν από κάθε χρήση.

Οι πληροφορίες στα άρθρα μας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την σχέση με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, γιατρό ή ιατρικό σύμβουλο, και δεν προορίζονται ως ιατρικές συμβουλές.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαι η Ντίνα Κόννου και είμαι ένας από τους δημιουργούς και εκδότες αυτού του ιστότοπου. Είναι χαρά μου να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους που ψάχνουν πληροφοριές που έχουν να κάνουν με την υγεία, την φροντίδα και την ομορφιά. Γι’ αυτό τον σκοπό έχουμε δημιουργήσει αυτό τον ιστότοπο ώστε να μπορούμε να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες έχουμε συλλέξει μέσα από την αγάπη μας για γνώση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.