Παιδικά γυαλιά ηλίου που δεν σπάνε

Ψάχνετε παιδικά γυαλιά ηλίου που δεν σπάνε για το παιδί σας; Βρήκαμε για σας τις ανθεκτικότερες επιλογές από εξειδικευμένες εταιρείες παιδικών γυαλιών ηλίου. Έχουμε επιλέξει μια σειρά από άθραυστα παιδικά γυαλιά ηλίου τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σήμερα.

Τα παιδιά ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Μην ξεχνάτε η αγορά γυαλιών ηλίου για τα παιδιά σας είναι μια σοβαρή επένδυση!

20 μοντέλα παιδικών γυαλιών ηλίου που δεν σπάνε από την KiETLA

Σχεδιάζονται κι έρχονται κατευθείαν από την Γαλλία και είναι ειδικά κατασκευασμένα μόνο για παιδιά. Τα KiETLA παιδικά γυαλιά ηλίου δεν σπάνε, είναι άθραυστα και καλύπτουν το φάσμα των ηλικιών 0-9 ετών.
Τα βρίσκετε σε διάφορα σχέδια και σε 5 ηλικιακές κατηγορίες: 0-18 μηνών (Diabola), 12-30 μηνών (Jokaki), 2-4 ετών (Jokala), 4-6 ετών (Jokakid) και 6-9 ετών (CraZyg-Zag SUN).

Για περισσότερες φωτογραφίες, πληροφορίες και τιμές, πατήστε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Μοντέλα παιδικών γυαλιών ηλίου KieTLa

Για περισσότερα μοντέλα, επισκεφθείτε τα καταστήματα mysunshine.gr και dpam.gr.

Τι προσφέρουν τα παιδικά γυαλιά ηλίου της KiETLA;

Οι άνθρωποι της KiETLA φροντίζουν τα γυαλιά τους να ‘’στερεώνονται’’ όσο το δυνατόν καλύτερα στο πρόσωπο των παιδιών σας. Γι’ αυτό κι ακολουθούν σε όλα τα στάδια την ανάπτυξη του προσώπου και πιο συγκεκριμένα της μύτης του παιδιού. Χαρίζοντας ταυτόχρονα με την τέλεια εφαρμογή και την  μέγιστη δυνατή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

 1. Προσφέρουν 100% προστασία από την UVA και UVB υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Φέρουν την υψηλότερη κατηγορία φακών, την νούμερο 4.
 2. Είναι παιδικά γυαλιά ηλίου 100% άθραυστα, εύκαμπτα και δεν σπάνε. Είναι πολυκαρβονικοί οι φακοί τους, που σημαίνει δέκα φορές περίπου πιο ανθεκτικοί, άρα και δεν υπάρχει περίπτωση ακόμα και στο πιο ‘’σκληρό’’ παιχνίδι των παιδιών να σπάσουν ή να γρατζουνιστούν. Μπορούν χωρίς να πάθουν την παραμικρή ζημιά να συσπαθούν.
 3. Αποτελούνται από έναν πολύ ελαφρύ και μαλακό σκελετό, ο οποίος δεν είναι καθόλου πιεστικός στους κροτάφους, στη μύτη και στα αυτιά.
 4. Ο σκελετός είναι και ενιαίος, χωρίς αθρώσεις, ενώσεις και βίδες για ακόμα πιο μεγάλη ασφάλεια  κι αυτό οφείλεται στο σύστημα ZigZag. Με τον τρόπο αυτόν τα παιδιά τα δέχονται στα μάτια τους με μεγαλύτερο ενθουσιασμό κι ευκολία. Συν το γεγονός ότι αφού είναι απαλλαγμένοι από αποσπώμενα κομματάκια, δεν φοβάστε μήπως το μωρό σας καταπιεί κανένα μικρό μεταλλικό κομμάτι.
 5. Είναι εργονομικά γυαλιά, φτιαγμένα από υποαλλεργικό ελαστομερές για να μην υπάρξει η περίπτωση του παραμικρού ερεθισμού του δέρματος των παιδιών σας.
 6. Είναι επιπλέον κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμη πρώτη ύλη.
 7. Έχουν ένα ειδικά επεξεργασμένο φακό, ο οποίος έχει την ικανότητα να μπλοκάρει το ιώδες μπλε φως.
 8. Δεν περιέχουν Bisphenol A.
 9. Κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά σας.

Η KiETLA, είναι η μεγαλύτερη εταιρία σε γκάμα γυαλιών που καλύπτει το φάσμα όλων των παιδικών ηλικιών με τα κατάλληλα νούμερα για καλύτερη εφαρμογή στο κεφάλι του παιδιού σας. Εταιρία που έχει ενθουσιάσει και τραβήξει τα βλέμματα όλης της παγκόσμιας αγοράς.
Για περισσότερες πληροφορίες για την KiETLA πατήστε εδώ.

Πρέπει να φοράει το παιδί σας γυαλιά ηλίου;

Η απάντηση είναι 100%, ΝΑΙ! Πολλοί γονείς δίνουν την πρέπουσα βαρύτητα στην προφύλαξη του δέρματος των παιδιών τους και κάνουν συστηματική χρήση παιδικών αντηλιακών προϊόντων, αμελούν όμως την προστασία των ματιών του παιδιού τους από την πολυσυζητημένη κι επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία.

Μην αφήνετε εκτεθειμένα στον ήλιο τα μάτια των παιδιών σας!

Προσοχή όμως… Δεν είναι κατάλληλα όλα τα γυαλιά ηλίου για τα μάτια των παιδιών. Τα παιδικά γυαλιά ηλίου θα πρέπει να μεριμνήσετε να είναι ελαστικά και σε καμία περίπτωση να μην σπάνε.

Αν κάνετε μια έρευνα στην αγορά θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παιδικών γυαλιών ηλίου που είναι και άθραυστα και συναντώνται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να δελεάσουν και τους πιο δύσκολους μικρούς υποψήφιους ‘’αγοραστές’’.

Γιατί πρέπει να είναι ανθεκτικά τα παιδικά γυαλιά ηλίου και να μην σπάνε;

Τα παιδικά γυαλιά ηλίου θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα όσον αφορά το σκελετό από ανθεκτικό κι εύπλαστο υλικό ώστε να μην σπάνε και οπωσδήποτε οι φακοί θα πρέπει να είναι οργανικοί, πολωτικοί και άθραυστοι. 

Γιατί; Μα φυσικά για λόγους εξασφάλισης της  απόλυτης ασφάλειας.

Αν το παιδί σας είναι βρέφος, στην περίπτωση κάποιας εσφαλμένης κίνησης να αποφευχθούν τα χειρότερα. Εάν το παιδί σας βρίσκεται στην νηπιακή ή παιδική ηλικία, σίγουρα όλοι γνωρίζουμε τις ανησυχίες του και τις γρήγορες κινήσεις του, ειδικά όταν βρίσκεται στην ύπαιθρο ή στην παιδική χαρά, οπότε δεν επιθυμούμε κρυστάλλους που σπάνε και μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στην περίπτωση κάποιου ατυχήματος και θραύσης κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Γιατί επιβάλλεται τα παιδιά να φοράνε γυαλιά ηλίου;

Παρακάτω θα βρείτε 5 καλούς λόγους για τους οποίους πρέπει να διδάξετε τα παιδιά σας να κάνουν συστηματική χρήση των γυαλιών ηλίου τους.

 1. Προστατεύουν τα μάτια από την ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία. Έως το πρώτο εξάμηνο της ζωής ενός βρέφους οι φακοί των ματιών τους δεν έχουν ακόμα διαμορφώσει τα φίλτρα της φυσικής προστασίας κι αυτό συνεπάγεται τα μάτια τους να είναι άκρως εκτεθειμένα στις ακτίνες UVA και UVB. Μετά την ηλικία των 2 χρόνων ο αμφιβληστροειδής τους ωριμάζει και αναπτύσσεται μαζί με την όραση του παιδιού. Από τα παραπάνω εύλογα γίνεται αντιληπτό το πόσο επικίνδυνη μπορεί να αποβεί η έκθεση στον αγαπημένο ήλιο-φίλο των παιδιών. Ειδικά κατά την λατρεμένη για τα παιδιά εποχή του καλοκαιριού, όπου στατιστικά και το νερό και η άμμος αντανακλούν περισσότερο από το 20% της ακτινοβολίας προκαλώντας έτσι ερεθισμούς στους οφθαλμούς των παιδιών.
 2. Τα γυαλιά ηλίου δεν προστατεύουν μόνο από τον ήλιο αλλά προστατεύουν τα μάτια και από τη γύρη και τη σκόνη που κυκλοφορούν στον περιβάλλοντα χώρο.
 3. Ξεκουράζουν τα παιδικά μάτια. Το πολύ έντονο φως καιροφυλακτεί τον κίνδυνο της καταπόνησης των ματιών. Μπορεί να προκαλέσει ένταση και άλγος στα μάτια, ακόμα και να οδηγήσει σε πονοκεφάλους.
 4. Προστατεύουν τα μάτια και από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ακόμη και ένα πεζοδρόμιο αντανακλά τις UV ακτίνες και στην περίπτωση που το παιδί βρίσκεται κάτω από ένα στέγαστρο. Οι αντανακλαστικές επιφάνειες δεν είναι τόσο αθώες κι έχουν τη δύναμη να αντικατοπτρίζουν τις πιο επιβλαβείς ηλιακές ακτίνες.
 5. Εκπαιδεύεται το παιδί σας σε μία ακόμη καλή συνήθεια!

κι ένας ακόμη, όχι τόσο σημαντικός λόγος…

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα μοδάτο αξεσουάρ, που προσδίδει στυλ και άποψη και κάνει τους μικρούς ακόμη πιο ελκυστικούς και χαριτωμένους.

Δεν είναι προαιρετική υποχρέωση λοιπόν αλλά επιτακτική ανάγκη η χρήση των κατάλληλων παιδικών γυαλιών ηλίου. Το 80% της έκθεσης ενός ατόμου  στην υπεριώδη ακτινοβολία συμβαίνει, όταν είναι ακόμη παιδί.

Κάθε πότε πρέπει να αλλάζετε τα γυαλιά ηλίου του παιδιού σας;

 • Σίγουρα μόλις εντοπίσετε κάποια φθορά ή εκδορά στα παλιά γυαλιά του. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι το υλικό έχει χάσει την αρχική ομοιόμορφη επεξεργασία του, πράγμα που δηλώνει εμπόδιση της ποιοτικής όρασης.
 • Αν δεχτούμε ότι το παιδί κάνει συστηματική χρήση, σε συνδυασμό και με την ανάπτυξή του, τότε η διετία είναι ένα καλό χρονικό διάστημα για να ανανεώσετε το ζευγάρι των γυαλιών ηλίου του παιδιού σας.
 • Μην ξεχνάτε ότι τα γυαλιά ακόμα κι αν τα φροντίζετε φθείρονται μετά από πολλές χρήσεις και από μόνα τους. Μειώνεται δηλαδή η ικανότητα απορροφητικότητας των φακών τους εξαιτίας της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας.

Από πού μπορείτε να προμηθευτείτε άθραυστα ποιοτικά παιδικά γυαλιά ηλίου;

Πρώτα από όλα από ένα κατάστημα οπτικών. Εκεί οι ειδικοί θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα κατάλληλα γυαλιά για το βρέφος, το νήπιο ή το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί σας και βέβαια θα έχει την δυνατότητα το παιδί να προβάρει δια ζώσης τα γυαλιά που επιλέξατε ή εκείνο επέλεξε, αν είναι λίγο πιο μεγάλο.

Από την άλλη στο διαδίκτυο θα βρείτε σίγουρα πολλές περισσότερες μάρκες παιδικών γυαλιών από εγκεκριμένα καταστήματα, περισσότερα σχέδια, μεγαλύτερη γκάμα σχημάτων και χρωμάτων. Το πιο θετικό ότι θα μπορέσετε να βρείτε ανάλογα και με τις οικονομικές δυνατότητες σας εκατοντάδες επώνυμα και δημοφιλή προϊόντα σε απίστευτες προσφορές. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα πολύ συχνά κάνουν εκπτώσεις και στα παιδικά γυαλιά ηλίου που αγγίζουν και το 40% ακόμα και το 50% της αρχικής τιμής τους.

Το μόνο μειονέκτημα και ρίσκο είναι ότι δεν θα μπορέσετε να δείτε άμεσα το πώς εφαρμόζουν τα γυαλιά πάνω στο κεφάλι του παιδιού σας. Μην ξεχνάτε, αν είστε φαν των ηλεκτρονικών αγορών να ζητάτε και το πιστοποιητικό γνησιότητας των γυαλιών που εν τέλει επιλέξατε.

Μην διακινδυνεύετε την όραση των παιδιών σας κι αγοράζετε γυαλιά ηλίου από οπουδήποτε χωρίς καμία πιστοποίηση.


Οι πληροφορίες στα άρθρα μας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την σχέση με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, γιατρό ή ιατρικό σύμβουλο, και δεν προορίζονται ως ιατρικές συμβουλές.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαι η Ντίνα Κόννου και είμαι ένας από τους δημιουργούς και εκδότες αυτού του ιστότοπου. Είναι χαρά μου να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους που ψάχνουν πληροφοριές που έχουν να κάνουν με την υγεία, την φροντίδα και την ομορφιά. Γι’ αυτό τον σκοπό έχουμε δημιουργήσει αυτό τον ιστότοπο ώστε να μπορούμε να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες έχουμε συλλέξει μέσα από την αγάπη μας για γνώση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.