Αποκριάτικοι φακοί επαφής για να κλέψετε την παράσταση τις απόκριες!

Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που επιθυμείτε να καταπλήξετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας αλλάζοντας τελείως το βλέμμα και το χρώμα των ματιών σας; Θέλετε να εντυπωσιάσετε τις απόκριες;

Εμείς πιο κάτω σας προτείνουμε μια λίστα με τους καλύτερους αποκριάτικους φακούς επαφής, ώστε να επιλέξετε αυτούς που ταιριάζουν στα δικά σας γούστα και φυσικά στην αποκριάτικη αμφίεση που έχετε στο μυαλό σας!

1. ColourVUE Big Eyes Dolly Black

ColourVUE BigEyes Dolly Black - Αποκριάτικοι φακοί επαφής

Οι ColourVUE Big Eyes Dolly Black φακοί επαφής είναι ιδιαίτερα αγαπητοί και κάνουν τους οφθαλμούς να φαίνονται πιο λαμπεροί και πιο μεγάλοι. Σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο τρελό μπορείτε να φορέσετε σε ένα αποκριάτικο γλέντι, αλλά ακόμα με πιο σιγουριά σας εγγυούμαστε ότι θα μαγνητίσετε με το βλέμμα σας και δεν θα μπορούν να σταματήσουν να σας κοιτάζουν μέσα στα μάτια. Αν είστε φαν του μαύρου χρώματος, καθηλώστε τους πάντες με αυτή σας την επιλογή.

2. ColourVUE Crazy Glow Blue

ColourVUE Crazy Glow Blue - Αποκριάτικοι φακοί επαφής

Ζηλεύετε τα έντονα μπλε μάτια; Και γιατί να μην έχετε κι εσείς; Μεταμφιεστείτε τις απόκριες και κάνετε θραύση με τους ColourVUE Crazy Glow Blue. Σίγουρα οι άλλοι είναι αυτοί που δεν θα μπορούν να υποκύψουν και πάρουν τα μάτια τους από το βλέμμα σας.

3. ColourVUE Crazy Glow Green

ColourVUE Crazy Glow Green - Αποκριάτικοι φακοί επαφής

Είχατε πάντα απωθημένο να έχετε πράσινα μάτια τόσο λαμπερά σαν ψεύτικα; Οι απόκριες πραγματοποιούν όνειρα και μας επιτρέπουν χωρίς να μας σχολιάζουν να είμαστε ό,τι θέλουμε! Φορέστε τα μάτια των ονείρων σας κι εντυπωσιάστε με τους ColourVUE Crazy Glow Green αποκριάτικους φακούς επαφής.

4. ColourVUE Crazy Lens – Whiteout

ColourVUE Crazy Glow White - Αποκριάτικοι φακοί επαφής

Οι αγαπημένες σας σειρές και ταινίες είναι αυτές με Zombie; Θα θέλατε κι εσείς να είστε οι πρωταγωνιστές σε μια τέτοια κινηματογραφική ταινία; Κάντε πραγματικότητα έστω και για λίγο το πιο τρελό σας όνειρο. Εσείς βρείτε την στολή, εμείς σας προτείνουμε τους φακούς που δεν είναι άλλοι από τους ColourVUE Crazy Lens Whiteout. Πού ξέρετε ίσως σας ανοιχτούν και οι πόρτες για κινηματογραφική καριέρα!

5. ColourVUE Crazy Lens – Dragon Eyes

ColourVUE Crazy Lens - Dragon Eyes - Αποκριάτικοι φακοί επαφής

Σε εσάς που αρέσουν οι ταινίες με δράκους, αλλά και σε όσους αρέσουν και τα παραμύθια με δράκους. Φορέστε τους φακούς επαφής ColourVUE Crazy Lens – Dragon Eyes καταπλήξετε τα πλήθη σε ένα ξεχωριστό ίσως και θεματικό αποκριάτικο event. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους προτιμήσετε και να μην στραφούν όλα τα βλέμματα επάνω σας.

6. ColourVUE Crazy Lens – Red Devil

ColourVUE Crazy Lens - Red Devil - Αποκριάτικοι φακοί επαφής

Αν είστε πιο underground τύποι σίγουρα πρέπει να λανσάρετε τους ColourVUE Crazy Lens – Red Devil αποκριάτικους φακούς επαφής από την διάσημη κατασκευαστική εταιρία Maxvue Vision. ‘’Αξεσουάρ’’ απαραίτητο αν επιλέξετε κάποια πιο σκοτεινή και μυστήρια μεταμφίεση για τις αποκριάτικες εξόδους σας. Ποιος θα αποχωρήσει από το πάρτυ και δεν θα θυμάται τον ‘’Red Devil’’;

7. ColourVUE Crazy Lens – Smiley

ColourVUE Crazy Lens - Smiley - Αποκριάτικοι φακοί επαφής

Οι ColourVUE Crazy Lens – Smiley έιναι φακοί επαφής με ιδιαίτερα αστείο σχέδιο. Αν είστε φαν των γνωστών emoji, τότε φορέστε αυτούς τους φακούς σε κάποια αποκριάτικη έξοδό σας. Θα είστε σίγουρα οι πιο παιχνιδιάρηδες και θα κερδίσετε πολλά χαμόγελα από τους θαυμαστές σας. Ποιος δεν θα θυμάται για πολύ καιρό μετά τον ‘’τύπο’’ emoji;

8. ColourVUE Crazy Lens – Spider

ColourVUE Crazy Lens - Spider - Αποκριάτικοι φακοί επαφής

Άλλη μια περίπτωση τεχνολογικά προηγμένων φακών επαφής είναι οι ColourVUE Crazy Lens – Spider. Μεταμφιεστείτε τις απόκριες, αγοράστε την κατάλληλη στολή, φορέστε ‘’τα μάτια αράχνης’’ και κάντε είσοδο στο αποκριάτικό σας πάρτυ σαν να μπαίνετε στην οθόνη του κινηματογράφου. Σίγουρα φεύγοντας θα σας ζητάνε και αυτόγραφο!

9. Expressions Colors Hazel

Expressions Colors Hazel - Αποκριάτικοι φακοί επαφής

Εάν είστε οι πιο συντηρητικοί της παρέας και προτιμήσετε ένα πιο παραδοσιακό ύφος για την αποκριάτική σας μεταμφίεση, αλλά παρόλα αυτά θέλετε να δώσετε μια λάμψη και γυαλάδα στα μάτια σας, προτιμήστε τους φακούς επαφής Expressions Colors Hazel. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

10. FreshLook Colors Sapphire Blue

FreshLook Colors Sapphire Blue - Αποκριάτικοι φακοί επαφής

Οι FreshLook Colors Sapphire Blue έγχρωμοι φακοί επαφής έχουν την ικανότητα να αλλάζουν το χρώμα της ίριδας σε ζαφειρένιο μπλε. Αν θέλετε για τις απόκριες να είστε πιο ελκυστικοί, κομψοί και να κρύβεται κι ένα μυστήριο στο βλέμμα σας, τότε μην το σκέφτεστε καθόλου. Οι σωστοί αποκριάτικοι φακοί επαφής για τέτοιες επαφές είναι χωρίς αμφιβολία οι παραπάνω. (Οι φακοί επαφής Fresh Look διατίθενται και σε άλλα χρώματα).

11. ColourVUE One Day TruBlends Rainbow

ColourVUE One Day TruBlends Rainbow - Αποκριάτικοι φακοί επαφής

Για εσάς τις πιο ευαίσθητες ψυχές, τους πιο ρομαντικούς που ρεμβάζουν μετά την βροχή και περιμένουν να βγει το ουράνιο τόξο σας προτείνουμε τους ColourVue One Day TruBlends Rainbow φακούς επαφής. Και ίσως το βλέμμα σας αγγίξει κι άλλες ευαίσθητες σαν την δική σας ψυχές!

Θα πρέπει να συμβουλευτώ κάποιον οφθαλμιάτρο;

Η απάντηση στο ερώτημα είναι θετική. Παρόλο που τους αποκριάτικους φακούς επαφής τους χρησιμοποιούμε ως αξεσουάρ και τους αντιμετωπίζουμε ως παιχνίδι, δεν παύουν να είναι ιατρικά αντικείμενα και δεν θα ήταν καλό να αγοράζονται χωρίς ύπαρξη ιατρικής συνταγής.

Η Ελληνική Ακαδημία Οπτομετρίας αναφέρει για τους κοσμητικούς φακούς επαφής ότι δεν είναι ένα είδος ελεύθερα χορηγούμενο, ούτε ένα καλλυντικό μέσο. Οι αποκριάτικοι φακοί επαφής θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κάτω από την επίβλεψη του ειδικού οπτομέτρη. Θα πρέπει επιπλέον να μετράται η καμπυλότητα του κερατοειδούς χιτώνα και να ελέγχεται πριν την εφαρμογή τους η καλή υγεία των οφθαλμών. Τέλος κρίνεται απαραίτητο να αξιολογείται το εάν και πόσο καλά εφαρμόζουν οι συγκεκριμένοι φακοί επαφής στα μάτια.

Υπάρχουν φακοί επαφής που σίγουρα δεν ταιριάζουν στα δικά σας μάτια. Η κακή ποιότητα του φακού επαφής υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιφέρει θολή ή και μείωση της όρασης, αλλεργική αντίδραση ή ακόμη και κάποια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Οι αποκριάτικοι φακοί επαφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τα άτομα που κάνουν χρήση γυαλιών οράσεως ή και φακών επαφής. Αυτό γιατί πολλά είδη των συγκεκριμένων φακών, μπορούν να διορθώσουν και κάποια διαθλαστική ανωμαλία όπως, τη μυωπία, τον αστιγματισμό, καθώς επίσης και την υπερμετρωπία.

5 βασικές συμβουλές για τους αποκριάτικους φακούς επαφής

  • Ζητήστε από τον οφθαλμίατρό σας ιατρική συνταγή για να αγοράσετε τους φακούς επαφής σας.
  • Μην προμηθεύεστε φακούς επαφής από καταστήματα που δεν ζητούν ιατρική συνταγή ούτε από πηγή που δεν είναι νόμιμη.
  • Μην ανταλλάσσετε τους φακούς επαφής σας.
  • Ακολουθείστε πιστά όλες τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής.
  • Μην κοιμάστε με τους φακούς επαφής ειδικών εφέ.

Από που να προμηθευτώ τους αποκριάτικους φακούς επαφής;

Μπορείτε να αγοράσετε τους αποκριάτικοθς φακούς σας από καταστήματα οπτικών και φυσικά μέσω internet από νόμιμες ιστοσελίδες. Μην αγοράσετε ποτέ φακούς από μικροπωλητές σε υπαίθριες αγορές. Τα προϊόντα αυτά μπορεί να μην έχουν κατασκευαστεί σωστά και να μην είναι εγκεκριμένα.

Το κόστος των αποκριάτικων φακών επαφής είναι περίπου το ίδιο με αυτό των έγχρωμων. Μόνο τα σχέδια που έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι ίσως κοστίζουν περισσότερο.

Σε αγορές μέσω διαδικτύου θα βρείτε πολλές προσφορές και αρκετά σημαντικές εκπτώσεις σημαντικές. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 40% με 50% της αρχικής τιμής για όλους τους τύπους φακών, δωρεάν αποστολή, ακόμη και να έχετε τη δυνατότητα για ένα (δωρεάν) δοκιμαστικό ζευγάρι φακών επαφής!

Άλλες χρήσεις των κοσμητικών φακών επαφής

Ξέρατε ότι οι κοσμητικοί  έγχρωμοι φακοί επαφής σχεδιάστηκαν ως ιατροτεχνολογικό προϊόν; Κι όμως είναι αλήθεια. Τέτοιου είδους φακοί επαφής χρησιμοποιούνται  στις περιπτώσεις του αλμπινισμού, της ετεροχρωμίας  και της ανιριδίας.


Οι πληροφορίες στα άρθρα μας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την σχέση με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, γιατρό ή ιατρικό σύμβουλο, και δεν προορίζονται ως ιατρικές συμβουλές.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαι η Ντίνα Κόννου και είμαι ένας από τους δημιουργούς και εκδότες αυτού του ιστότοπου. Είναι χαρά μου να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους που ψάχνουν πληροφοριές που έχουν να κάνουν με την υγεία, την φροντίδα και την ομορφιά. Γι’ αυτό τον σκοπό έχουμε δημιουργήσει αυτό τον ιστότοπο ώστε να μπορούμε να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες έχουμε συλλέξει μέσα από την αγάπη μας για γνώση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.